OBĽÚBENÉ
KOŠÍK

Nachádzate sa tu

Ochrana osobných údajov

Ochranu vašich osobných údajov neberieme na ľahkú váhu, prečítajte si, čo všetko robíme preto, aby vaše oznámené osobné údaje boli u nás v bezpečí.

Spracovanie osobných údajov prebieha v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. O ochrane osobných údajov a o zmene ďalších zákonov a európskym nariadením GDPR, ktorý obhajuje práva našich návštevníkov a zákazníkov proti neoprávnenému zaobchádzaniu s ich údajmi. V nasledujúcich riadkoch vám priblížime, akým spôsobom a za akým účelom spracovávame vaše osobné údaje a kto môžu byť ich spracovateľa. Tieto informácie sú dôležité, preto dúfame, že si nájdete čas a starostlivo si všetko prečítate.

 

Kto je správcom vašich údajov?
Súhlasom udeľujete spoločnosti Mgr. Ladislav Szőcs, IČO: 47955686, so sídlom Kráľová nad Váhom, 925 91 Kráľová nad Váhom, zapísanej v živnostenskom registry 450-12868 Okresného úradu Šaľa aby v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov a nariadenie GDPR spracovávala ako správca osobné údaje podľa podmienok nižšie.

 

Aké údaje ako správcovi spracovávame?
V rámci našich webových stránok spracovávame údaje, ktoré nám môžete poskytnúť v rámci registrácie účte, vyplnenie formulára, prihlásenie k odberu newslettera, vloženie komentára alebo iné aktivity súvisiace s vaším dobrovoľným oznámením osobných údajov. Konkrétne dochádza ku spracovaním nasledujúcich údajov.

 

Objednávka produktu

  • Meno a priezvisko
  • Heslo v šifrovanej podobe
  • E-mailová adresa
  • Telefón
  • Doručovacia adresa

Vyplnenie formulára

  • Meno a priezvisko
  • telefónne číslo
  • E-mailová adresa

Ďalšie nepriame údaje

  • IP adresa
  • Súbory cookies (pre účely ponúkanie relevantného obsahu len pre vás a uľahčenie prehliadania webových stránok)
  • Informácie o verzii prehliadača a operačného systému pre zabezpečenie správneho zobrazenie webových stránok

 

Za akým účelom spomenuté údaje spravujeme a ako dlho?

Vaše osobné údaje zhromažďujeme za účelom možnosti využívať naše služby a informovať vás o novinkách. Prečítate si viac, za akým účelom spravujeme jednotlivé údaje podľa miesta ich vyplnenie.

Objednávka produktu - Osobné údaje obsiahnuté vo formulári pre dokončenie objednávky spravujeme len za účelom vybavenie vašej objednávky. Údaje následne uchovávame iba v rozsahu a čase po nevyhnutne nutnú dobu v rámci možnosti uplatnenia záruky a s ohľadom na ďalšie zákony.

Vyplnenie formulára - Osobné údaje obsiahnuté vo formulári spravujeme len za účelom odpovede alebo vybavenia vášho dotazu či dopytu. Vaše osobné údaje nebudú ďalej spracovávané ani odovzdávané.

Zasielanie obchodných informácií - V rámci oprávneného záujmu vám môžeme zasielať obchodná a marketingová oznámenia na súvisiace sortiment tovaru podľa vašej objednávky. Odhlásiť sa môžete v spodnej časti každého newsletteru alebo napísaním na našej e-mailovú adresu shop@lacies.sk

Všetky poskytované osobné údaje na uvedené účely sú poskytované úplne dobrovoľne a vyjadrenie ich súhlasu prebieha pomocou aktívnej interakcie (zaškrtnutie) políčka so súhlasom na ich spracovanie.

 

Kedy nie je potrebné dávať súhlas so spracovaním osobných údajov?
Osobné údaje môžeme spracovávať aj bez vášho súhlasu len za účely:

  • Plnenie zmluvy ktorej predmetom je poskytnutie služby alebo produktu. V prípade vytvorenia objednávky budeme spracovávať zadané osobné údaje za účelom spracovania objednávky.
  • Plnenie právnych povinností, ktoré pre nás vyplývajú zo všeobecne záväzných právnych predpisov.
  • Spracovanie v rámci oprávneného záujmov (napr. K priamemu marketingu, zaistenie bezpečnosti a ochrany života).

 

Ako sú moje údaje chránené?
Všetky osobné údaje, ktoré spracovávame, sa snažíme v maximálnej miere zabezpečiť proti ich úniku alebo odcudzenia. Z tohto dôvodu obmedzujeme ich manipuláciu, kopírovanie, prenášanie alebo prístup k nim len pre nevyhnutne nutný účely, na ktoré ste nám udelili súhlas alebo tento účel definuje zákon.

Ďalej naše webové stránky disponujú HTTPS protokolom (platným SSL certifikátom) pre šifrované spojenie medzi webom a užívateľom, vďaka čomu sa minimalizuje možnosť ich odcudzenie počas prenosu dát (odosielania v rámci formulára, objednávky a pod.)

Webové stránky sú umiestnené na bezpečných serveroch spoločnosti vpsFree.cz z.s.. IČO: 26568055, so sídlom Nad Dalejským údolím 2699/9, Praha-Stodůlky, 155 00, zapísanou na mestskom súde v Prahe pod spisovou značkou L 19890. Viac na TU

 

Kto všetko má prístup k osobným údajom?
Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom, osobné údaje však pre Správcu môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

  • Prepravná služba Slovenská pošta, a. s., IČO 00018546, so sídlom Banská Bystrica 1, Partizánska cesta 9, 975 99, zapísaná v obchodnom registry na Okresnom súde v Bratislave 1, vložka 672/B
  • Prepravná služba Slovak Parcel Service s.r.o., IČO 31329217, so sídlom Ivanka pri Dunaji, Senecká cesta 1, 900 28, zapísaná v obchodnom registry na Okresnom súde v Bratislave 1, vložka 3215/B
  • Skladovanie a logistika spoločnosti ComGate s r. o., IČO 44465009, so sídlom Ivanka pri Dunaji, Nádražná 1958, 900 28, zapísaná v obchodnom registry na Okresnom súde v Bratislave 1, vložka 355471/B
  • Poskytovateľ softwaru Roman Haluška Flash-web.sk, IČO 44811276, so sídlom Košice-Sídlisko KVP, Bauerova 1206/3, zapísaná v živnostenskom registry 820-66108 na Okresnom úrade Košice
  • Poskytovateľ softwaru GrowUP s.r.o., IČO 46992740, so sídlom Bardejov, Dlhá 53, zapísaná v obchodnom registry na Okresnom súde v Prešove, vložka 27356/P

 

Aké sú moje práva v súvislosti s ochranou osobných údajov?

  • Požadovať od nás informáciu, aké Vaše osobné údaje spracovávame.
  • Požadovať od nás vysvetlenie ohľadom spracovanie osobných údajov.
  • Vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť.
  • Požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov. V tom prípade nás prosím kontaktuje na e-mail shop@lacies.sk.
  • Požadovať prenesenie údajov.
  • Právo byť informovaný o porušení bezpečnosti osobných údajov v určitých prípadoch.

Môžete kedykoľvek podať sťažnosť týkajúce sa spracovania vašich osobných údajov alebo neplnenie povinností správcu plynúcich z GDPR k dozornému úradu. Dozorným úradom je v SR Úrad na ochranu osobných údajov, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, https://dataprotection.gov.sk/uoou/sk.

 

Cookies

V súlade s ustanovením § 55 ods. 5 zákona č. 351/2011 Z.z., o elektronických komunikáciách, vás týmto informujeme, že naše webové stránky využívajú pre svoju činnosť tzv. Cookies.

Jedná sa o krátke textové súbory, ktoré webová stránka ukladá v návštevníkove počítači, a ktoré poskytuje internetový prehliadač zakaždým, keď sa používateľ na stránku vráti. www.lacies.sk používa cookies na identifikáciu a sledovanie návštevníkov, ktorí používajú naše webové stránky a k ich predvoľbe pre prístup k webovej stránke.

Štandardné webové prehliadače (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome a pod.) Podporujú správu cookies. V rámci nastavení prehliadačov môžete jednotlivé cookie ručne mazať, blokovať či úplne zakázať ich použitie, možno je tiež blokovať alebo povoliť len pre jednotlivé internetové stránky.

Pre detailnejšie informácie, prosím, použite nápovedu vášho prehliadača. Pokiaľ bude mať váš prehliadač použitie cookies povolené, budeme vychádzať z toho, že súhlasíte s využívaním štandardných cookies zo strany nášho servera ..

 

Aké existujú druhy Cookies?
Všeobecne možno súbory Cookies, alebo ak dočasné súbory uložené v prehliadači, rozdeliť na dva druhy. Tie ktoré sa ukladajú len krátkodobo a na webe či e-shopuslouží na uľahčenie jeho využívanie (napr. Zapamätanie si vloženého tovar v košíku, navštíveného produktu, zatvorenie vyskakovacieho okna a pod.). Tieto dočasné cookies umožňujú uchovávanie informácií pri prechádzaní z jednej webovej stránky na druhú a odstraňujú tak potrebu opakovaného zadávania niektorých údajov.

Druhý typ súborov cookies sa ukladá dlhšiu dobu (napr. Niekoľko týždni až mesiacov). Tieto cookies pomáhajú k tomu, aby bolo možné identifikovať počítač pri opakovanej návšteve našich webových stránok. Neumožňujú vás však identifikovať ako konkrétnu osobu.

Dlhodobé cookies súbory nám umožňujú lepšie personalizovať naše stránky a ponúknuť vám pre vás relevantný obsah alebo reklamu. Zbieraná dáta sú úplne anonymné a nemôžeme ich spájať s akýmikoľvek inými dátami.

 

Za akým účelom soubory Cookies využíváme?

Zapamätávania si osobného nastavenia - Cookies našim webovým stránkam umožňujú uľahčiť vaše prehliadania webových stránok a personalizáciu zobrazovaného obsahu. Umožňujú tiež napríklad pamätať si obsah košíka, prihlásenie či odhlásenie, súhlas s upozornením pod.

Štatistické údaje - Aby sme mohli zlepšovať kvalitu našich stránok, zhromažďujeme anonymné štatistiky návštevnosti, ktoré nám pomáhajú k ďalšiemu rozvoju nášho podnikania. Pre evidenciu využívame nástroj Google Analytics s platným dodatkom pre spracovanie osobných údajov treťou stranou. Tieto dáta nie je možné spájať s konkrétnou osobou.

Zobrazovanie reklamy - Cookies umožňujú lepšie cielenie reklamy pre našich užívateľov a návštevníkov vďaka personalizáciu ich obsahu tak, aby zákazník dostával reklamu na produkty alebo služby, ktoré sú pre neho relevantné a prejavil o ne v minulosti potenciálny záujem.

Pre tento typ reklám využívame nižšie uvedené služby, v rámci ktorých dochádza k segmentácii užívateľov na základe spoločných rysov. Tieto dáta nie je možné spájať s konkrétnou osobou.

  • Google (AdSense, AdWords) Viac informácií TU
  • Facebook (Facebook Pixel). Více informací TU

 

Ako Cookies deaktivovať alebo vymazať?
Ak nechcete súbory cookies využívať alebo zmazať ich obsah, ktorý webové stránky o vašich návštevách na rôznych webových stránkach a portáloch uložili, môžete využiť návody pre jednotlivé najčastejšie využívané prehliadača nižšie:

Chrome: support.google.com
Opera: help.opera.com
Firefox: support.mozilla.org
MSIE: windows.microsoft.com
Safari: support.apple.com

 

Aktualizácia zásad ochrany osobných údajov
Priebežne môžeme Zásady ochrany osobných údajov upravovať či aktualizovať. Akékoľvek zmeny týchto Zásad ochrany osobných údajov sa stanú účinnými po ich zverejnení na tejto stránke.

Posledná aktualizácia 24.05.2018

12/19/2018
X
Zadajte svoj e-mail, alebo prihlasovacie meno
Zadajte heslo, ktoré ste si nastavili pri registrácii.